Swisha en gåva till 90 18 003

Bli mentor i Gemaket

Gemaket är ett rum för nyanlända och etablerade tjejer. Som mentor fungerar du som bollplank och stöttar en tjej i att förverkliga hennes idé eller projekt. Ni träffas minst en gång i månaden under sex till 12 månader.

Vi söker dig som vill bidra till att stärka nyanlända tjejer. Du kan bli mentor i Gemaket oavsett tidigare erfarenhet. Alla deltagare i Gemaket får möjlighet att utveckla ett eget projekt och de kan även söka pengar för att förverkliga dessa idéer. Som mentor fyller du en viktig funktion i förverkligandet av detta projekt.

Gemaket finns just nu i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping och Malmö. Under våren 2019 kommer vi starta upp i Umeå och Luleå.

Uppdraget som mentor innebär att:

  • Bygga en ömsesidig relation med en nyanländ tjej i åldern 15-25
  • Fungera som bollplank och stöd i förverkligandet av henens projektidé

Anmäl dig som mentor i Gemaket

Fyll i din e-postadress och stad här nedanför och klicka på "Skicka". När du anmäler dig godkänner du att Kvinna till Kvinna sparar dina personuppgifter, såsom namn, telefonnummer, e-post och adress.
Dina uppgifter kommer att behandlas i enlighet med GDPR.
Läs mer om vår hantering av personuppgifter

Gemaket finansieras med medel från Allmänna Arvsfonden och genomförs i nära samarbete med Sensus studieförbund.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna på gemaket@kvinnatillkvinna.se

Fler sätt att vara med i Gemaket

Bli ledare i Gemaket

Som ledare i Gemaket håller du i träffar där ni bland annat samtalar om samhällsfrågor, feminism och normkritik. Du blir en viktig del i att peppa och stötta andra tjejer.

Gå med i Gemaket som deltagare

Gemaket är ett rum för nyanlända och etablerade tjejer. Tillsammans pratar vi om samhällsfrågor, jämlikhet och frågor som är viktiga för dig.

Läs mer om Gemaket: