Swisha en gåva till 90 18 003
Foto: Christopher Herwig

En julgåva som förändrar liv

Mäns våld mot kvinnor tar inte julledigt. Hemmet, som borde vara den tryggaste platsen, är för många den farligaste. Kvinna till Kvinna jobbar varje dag för att våldet ska upphöra och för att de kvinnor som drabbas ska få stöd och ett bättre liv. Nu kan du och ditt företag vara med och ge fler kvinnor den framtid de har rätt till.

Genom att skänka en julgåva till Kvinna till Kvinna gör du och ditt företag en betydelsefull insats för att minska våld mot kvinnor.

Vi arbetar för kvinnors rättigheter i 20 länder runt om i världen. Ert stöd gör att utsatta kvinnor kan bearbeta sina trauman och få modet att anmäla våldtäkt och misshandel. Ni gör det möjligt för oss att förändra lagstiftning och attityder och ge fler kvinnor makt över sina egna liv.

Var med oss i kampen mot våldet – ge er julgåva idag »

Tack-kit när ni ger en julgåva.

Som tack för er gåva får ni ett fint material att använda i er interna och externa kommunikation.

Så här enkelt är ni med och gör skillnad:

  1. Ge er julgåva direkt på vår hemsida.
  2. Som tack för er gåva får ni ett fint material att använda i er interna och externa kommunikation. Materialet laddar du enkelt ned via en länk som vi skickar med e-post.
  3. Ni är nu med oss i kampen för att stoppa våld mot kvinnor.

Ge er julgåva här »

Er julgåva når fram!

Etiskt och effektivt!

Vår verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. Kvinna till Kvinna är också medlem i Frivilligorganisationernas Insamlingsråd(FRII) och följer rådets etiska krav och koder.

 Kvinna till Kvinna bildades 1993 som en reaktion på våldet mot kvinnorna i kriget på Balkan. Idag är Kvinna till Kvinna en av världens främsta kvinnorättsorganisationer och har 100 samarbetsparters på plats i 20 länder runt om i världen.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Anna Tjäder, Partnership & Marketing Manager
Telefon: 070-674 10 03
E-post: foretag@kvinnatillkvinna.se