Swisha en gåva till 90 18 003

Bli vänföretag

Varmt välkommen att som företag stötta vårt arbete för kvinnors mänskliga rättigheter! Som vänföretag till Kvinna till Kvinna gör ni en viktig insats för kvinnor som lever på några av världens mest utsatta platser.

1 av 3 kvinnor i världen utsätts för våld och alldeles för många kvinnor fråntas makten över sina egna liv. På många håll i världen är det väldigt tufft att vara kvinna. Statistiken är skrämmande, men det finns också hopp. Kvinna till Kvinna jobbar varje dag för att ge flickor och kvinnor den framtid de har rätt till – och du och ditt företag kan vara med och göra det möjligt för oss att hjälpa fler.

Genom att investera i kvinnors framtid är ni med och gör en betydelsefull insats för att minska våldet mot kvinnor och göra att fler kvinnor som utsatts för våld och övergrepp kan bearbeta sina trauman och få modet att anmäla våldtäkt och misshandel. Ert stöd gör det möjligt för oss att planera långsiktigt för att skapa hållbara förändringar för kvinnor. Pengarna används där behoven är som störst.

Här kan du läsa mer om oss »

Så här blir du vänföretag

Ditt företag stödjer vårt arbete för kvinnors rättigheter med minst 10 000 kronor och är då vänföretag under aktuellt kalenderår.

Det här får ni som vänföretag

Som tack för ert stöd får ni:

  • Rätten att kalla er vänföretag till Kvinna till Kvinna.
  • Personlig kontaktperson på Kvinna till Kvinna.
  • Ett paket med emblem, banner och bildmaterial att använda i er kommunikation.
  • Ett fint diplom.
  • Vårt digitala nyhetsbrev för företag.
  • Exponering på Kvinna till Kvinnas hemsida.

Bli vänföretag idag. Tack för ert stöd!

Välkommen att bli vänföretag här »

Era pengar når fram!

Etiskt och effektivt.

Vår verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. Kvinna till Kvinna är också medlem i Frivilligorganisationernas Insamlingsråd (FRII ) och följer rådets etiska krav och koder.

Läs mer här om hur gåvor användes 2016 »

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Anna Tjäder, Partnership & Marketing Manager
Telefon: 070-674 10 03
E-post: foretag@kvinnatillkvinna.se

Frågor och svar om företagssamarbeten

Policy för samarbeten med företag

Bli företagspartner »

Bli vänföretag!

Gå vidare »