Swisha en gåva till 90 18 003

Telefonsamtal från Kvinna till Kvinna

Har du blivit uppringd av Kvinna till Kvinna? För att skapa en bättre relation till våra givare använder vi regelbundet telefonsamtal. Vissa görs av vår egen personal och för andra anlitar vi ett externt telemarketingföretag. Numret vi ringer från är 08-588 89 158. Känner du dig orolig – hör gärna av dig till oss på insamling@kvinnatillkvinna.se.

För att skapa en bättre relation med våra månadsgivare och andra som ger gåvor till Kvinna till Kvinna kan vi komma att ringa upp dig. Vissa telefonsamtal görs av vår egen personal och för andra anlitar vi ett externt telemarketingföretag.

Alla som ringer för Kvinna till Kvinna får utbildning och stöd under arbetets gång för att ni som tar emot samtalen ska känna er trygga med att ni får rätt information och uppgifter. Om du får ett samtal av vår externa partner kommer de alltid att presentera sig och berätta att de ringer på uppdrag av Kvinna till Kvinna.

Numret som vi ringer från är 08-588 89 158. Känner du dig orolig över att ge ut detaljer över telefon eller har en misstanke om att det inte är någon från Kvinna till Kvinna som ringer, hör gärna av dig till oss på insamling@kvinnatillkvinna.se.

Tack för att du är med och stärker kvinnors rättigheter världen över!