Swisha en gåva till 90 18 003

Kvinnorätts­försvarare sedan 1993

Om Kvinna till Kvinna »

Om Kvinna till Kvinna

Kvinna till Kvinna jobbar för kvinnors rättigheter i 20 länder, och stödjer över 100 kvinnorättsorganisationer runtom i världen. Tillsammans skapar vi trygga platser längs flyktvägar och ser till att våldsutsatta kvinnor får hjälp. Vi ger kvinnor förutsättningar att ta makten över sina egna liv.

Läs mer om Kvinna till Kvinna »

Lediga jobb

Vill du jobba med oss? På vår karriärssida hittar du lediga tjänster och praktikplatser på Kvinna till Kvinnas kontor i Sverige och i världen.

Press

Vi har personal på plats i de konfliktdrabbade regionerna Central- och Västafrika, Västra Balkan, Mellanöstern och Södra Kaukasien. Här hittar du våra pressmeddelanden, bilder och presskontakt.

Publikationer

Vi ger regelbundet ut rapporter och andra publikationer. Här hittar du alla våra senaste rapporter, verksamhetsberättelser och informationsmaterial.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller brev.

Så startade Kvinna till Kvinna

Kvinna till Kvinna har försvarat kvinnors rättigheter sedan 1993.

Kvinna till Kvinnas styrelse

Kvinna till Kvinna är instiftat av IKFF, Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet, svenska sektionen. Styrelsen utses av IKFF och Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen.

Styrning och kontroll

Kvinna till Kvinna får finansiellt stöd från myndigheter, institutioner, fonder, organisationer, företag och privata gåvogivare. Läs mer om vår finansiering.

Missa inte vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om kvinnors rättigheter i världen, lediga jobb och mycket mer.

Dina uppgifter kommer att behandlas i enlighet med GDPR.
Läs mer om vår hantering av personuppgifter

Läs mer om vårt arbete »

Din gåva är viktig!

Gå vidare »

Dina pengar når fram!

Etiskt och effektivt!

Vår verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. Kvinna till Kvinna är också medlem i Frivilligorganisationernas Insamlingsråd (FRII) och följer rådets etiska krav och koder.