Swisha en gåva till 90 18 003

Starta en Facebook-insamling!

Facebook är den plattform vi använder för privata insamlingar. Detta beror på att Facebook inte tar ut några avgifter, vilket gör att din donation går direkt till arbete för kvinnors och flickors rättigheter. På Facebook är det även både kul och enkelt för dig som vill stötta oss att starta din insamling och sprida den till alla du känner.

Hur fungerar det?

  1. Gå in på Facebook
  2. Klicka på ”Insamlingar” i nyhetsflödets vänstermeny.
  3. Klicka på ”Samla in pengar”.
  4. Välj ”Kvinna till Kvinna”, omslagsbild och fyll i uppgifter.
  5. Klicka på ”Skapa”.

    Klart!

 

 

Starta din insamling >>

Dina pengar når fram!

96 procent av din gåva går direkt till arbetet för kvinnors rättigheter!

Kvinna till Kvinna kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att dina pengar används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt. När du skänker 100 kr går 96 kronor direkt till arbetet för kvinnors rättigheter. Endast fyra procent av Kvinna till Kvinnas insamlade medel 2017 gick till administration.

Anders cyklade 240 mil för
kvinnors rättigheter

En person som samlat in pengar till Kvinna till Kvinna är Anders Johansson. När han fyllde 60 år ville han inte ha några presenter, istället uppmanade han nära och kära att skänka pengar till Kvinna till Kvinna. Men inte nog med det. Han bestämde sig också för att cykla från Haparanda till Ystad och uppmanade folk att heja på genom att skänka pengar till hans insamling. Över 50 000 kronor lyckades Anders samla in!

Läs mer om Anders insamling »

Företag eller organisation? Läs mer >>

Spelhjälpen samlade in över
70 000 kronor

Spelhjälpen är en förening för gamers som varje år samlar in pengar till välgörande ändamål. 2017 valde de att skänka alla insamlade pengarna till Kvinna till Kvinna, och fick ihop över 70 000 kronor!

Frågor?

Du kan alltid kontakta oss!

Din gåva är viktig!

Gå vidare »