Swisha en gåva till 90 18 003

Avtalsvillkor för månadsgivare via kontokort

När du registrerar dig som månadsgivare via ditt kontokort drar vi varje månad summan du valt att bidra med från ditt bankkort istället för ditt bankkonto. Alla bankuppgifter hanteras av PayEx för en säker betalning. Dina personuppgifter lagras i vårt register i enlighet med PuL

När du fullföljer avtalet för att bli månadsgivare godkänner du att Kvinna till Kvinna sparar dina personuppgifter som du lämnat i formuläret, i 36 månader efter din senaste gåva. Vi sparar dina personuppgifter för att återkoppla till dig hur dina gåvor gör skillnad. För att ha uppdaterade uppgifter om dig kommer vi använda oss av ditt personnummer som du lämnar. Du har rätt att när som helst rätta dina uppgifter eller att helt bli borttagen från vårt register. Kontakta då insamling@kvinnatillkvinna.se. Om du anser att vi behandlat dina personuppgifter felaktigt kan du kontakta Datainspektionen. Här kan du läsa hela vår policy för hantering av personuppgifter

3D Secure

Vi stödjer 3D Secure som är en global säkerhetsstandard som är framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Med 3D Secure skyddar du dig från att någon obehörig använder dina kortuppgifter för att utföra betalningar på nätet. 3D Secure gäller endast vid den första Internetbetalningen, när du registrerar dig som månadsgivare. Kontakta din bank för att aktivera 3D Secure på dina kort för din säkerhet.

Villkor för månadsgivare

Genom att anmäla ditt intresse som månadsgivare via ditt kontokort så medger du att uttag får göras från angivet konto/kreditkort på begäran av Kvinna till Kvinna. Dragningen görs i slutet av varje månad. Om pengar saknas på kortet kan det innebära att betalningen uteblir.

Du kan när som helst välja att stoppa ditt medgivande, eller ändra ditt månadsbelopp. Detta sker genom att kontakta Kvinna till Kvinna per telefon eller mejl. Du måste stoppa ditt medgivande minst fem arbetsdagar före förfallodagen. Medgivandet upphör också om ditt kort spärras eller om giltighetsdatum har passerat på kortet.

Kontakta insamling@kvinnatillkvinna.se om du har några frågor.